Zakelijke bijeenkomsten

Onze ruimtes zijn zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten of besprekingen en wij hebben speciale arrangementen die gekoppeld zijn aan zo’n bijeenkomst, zoals bijvoorbeeld een lunch, diner of aangeklede borrel. Vraag ons naar de mogelijkheden en de tarieven en reserveer tijdig zodat wij uw bijeenkomst goed kunnen voorbereiden.

Hartige break

Tussen het vergaderen door is het verstandig om het hoofd even leeg te maken en een korte pauze te houden en een warme hartige snack te nuttigen. Voor slechts € 3,75 per persoon verzorgt onze chef een hartige hap voor u waardoor u er daarna weer tegenaan kunt.

Sweet break

Uw suikerspiegel op peil houden is ook belangrijk om helder te blijven tijdens belangrijke besprekingen. Voor € 4,25 per persoon serveren wij een heerlijk plateau met zoetigheden.

Healthy break

Extra en gezonde energie nodig om de vergadering goed te kunnen bijwonen? Een kleine gezonde smoothie, een mueslireep en een kleine fruitcocktail geven u weer de broodnodige oppepper om verder te gaan. Voor € 4,75 per persoon verzorgen wij deze healthy break voor u.

Oerhollandse break

Een zeer populaire break en ook nog eens extra leuk wanneer u buitenlandse gasten heeft aanzitten. Onze Oerhollandse break bestaat uit een torentje van oude kaas met appelstroop en roggebrood, zure haring op een prikker en een bourgondische bitterbal. Voor slechts € 5,00 per persoon geven wij u het Oerhollandse gevoel.