CEREMONIE

“Taste” is een officiële trouwlocatie en wat is er mooier dan “Ja, ik wil” zeggen op zo’n prachtige locatie

Wij verzorgen uw huwelijksceremonie tot in de puntjes met als achtergrond deze prachtige plek met zijn authentieke karakter en sfeer. U kunt kiezen uit een intieme setting met een uitgebreid diner of walking dinner of voor een wat grootster opgezet feest.

RECEPTIE

Voor uw receptie ontvangen wij uw gasten in ons stijlvolle restaurant of op het terras waar ze bij ons in goede handen zijn, ze niets tekort zullen komen en ze heerlijk kunnen genieten van onze exclusieve hapjes en drankjes. Wat voor receptie u ook heeft, wij adviseren u graag over de mogelijkheden die er zijn binnen ons assortiment aan hapjes. Wij houden daarmee rekening met uw wensen en uw budget.

FEEST

Trouwen doe je over het algemeen maar één keer, dus het feest moet absoluut onvergetelijk worden en wij zijn ervan overtuigd dat onze bijzondere locatie en onze goede zorgen hier zeker aan bijdragen. We beschikken over verschillende ruimtes waar zowel grotere als kleinere avondfeesten gegeven kunnen worden. Een 25-jarige bruiloft, een 50-jarige Sarah of Abraham of wat voor feest dan ook, de samenstelling van het feest gebeurt aan de hand van uw wensen en uiteraard uw budget. Onze visie is dat uw feest een beleving op zich moet worden en daardoor onvergetelijk wordt voor iedereen.