The Menu

The Menu

Taste menu

3 gangen

€ 29,50

4 gangen

€ 34,50

5 gangen

€ 39,50

Kerstmenu

Voorgerecht

Coquilles / langoustine / vadouvan olie  /langoustineschuim / doperwten- venkel crème / venkelkrokantje

Tussengerecht

Ravioli / paddenstoelen / ganzenlever / truffelsaus / parmezaanse kaas.

Spoom

Framboos / munt / sprankeling riesling

 Hoofdgerecht

Hertenrugfilet / rodekool / aardappelmousseline / spruiten/ jus morieljes

of

Zeebaarsfilet / kruidenpanko / knolselderij / bospeen /gebrande hazelnoot / vanille beurre blanc

Dessert

Bavarois groene appel / citroen meringue / mangosorbet /
mangogel / crumble.

€44,95

Extra tussengerecht

Kreeftensoep / gamba crème fraîche

€7,50

LET OP!
Op 1e en 2e kerstdag zijn er alleen nog plaatsen beschikbaar voor de lunch (binnenkomst tussen 12.30-13.30 uur). Dit geldt ook voor Kerstavond.

The Menu

Voorgerechten

Carpaccio taste             

Rucola / parmezaan / truffel / pitten / zongedroogde tomaat / balsamico

€9,90

Tempura gamba

Kerrie sesam kletskop / meloen / soja dressing

€11,50

Krokante hertensukade

Bataat / paddenstoelen / gefrituurde ui / groene kruiden

€9,75

Gemarineerde zalm

Coquille / gin / truffel / avocado / citrus

€12,50

Bruchetta

Geitenkaas / tomatentartaar / aceto balsamico glacé

€8,75

The Menu

Tussengerecht

Iberico varkenswang

Mousseline / epoisses / coppa di parma / gerookte knoflookjus

€9,75

Gamba’s

Roerbak groene asperge / kreeftenschuim / bosui

€12,00

Verse ravioli

Paddenstoelen / parmezaan / truffelsaus

€8,95

Soepen

Tomatensoep Taste

Gehakt / bosui / room

€6,50

Kreeftensoep

Rivierkreeftstaartjes / room / groene kruiden

€9,95

Licht gebonden paddenstoelensoep

Room / groene kruiden

€ 6,50

Soep van de chef

Wisselende soep

€ 6,50

Hoofd vlees

Tournedos

Prei / haricoverts / buikspek / rode port jus

€26,75

Kalfsmedaillon

Paddenstoelen ravioli / kalfszwezerik / truffelsaus

€ 24,50

Iberico lende

Stoof / prei / bospeen / gerookte knoflookjus

€ 21,50

Hertenbiefstuk

Wildgarnituur / kruidige glühwein saus

€ 25,50

Hazenpeper

Buikspek / melouskes

€ 18,50

Gebakken eendenlever

Extra
€ 5,50

Gebakken kalfszwezerik

Extra
€ 7,50

Risotto & Pasta

Paddenstoelen risotto

Gefrituurde oesterzwam / truffelsaus / schorseneren / groene kruiden

half €9,50 heel € 17,50

Pasta Funghi Porcini

Gedroogde paddenstoel / rode ui / bosui

half € 10,50 heel €19,95

Pasta van de chef

Wisselend pastagerecht

half € 9,50 heel €18,50

 Hoofd vis

Gebakken zeetong a la meuniere (±350 gr)

Groene salade / remoulade

€ 29,50

Heilbot

Tomatentartaar / aceto balsamico

€ 24,75

Scampi pannetje

Seizoensgroenten / aioli / bosui

€ 18,95

The Menu

Desserts

Chocolade Taste

Chocolademousse / wit chocolade ijs / chocoladesaus

€ 8,75

Dame Blanche

Vanille ijs / chocoladesaus / slagroom

€ 7,95

Roomrijst

Vanille / bruine suiker

€ 7,50

Tiramisu

Straciatella ijs / caramel / fudge

€ 8,25

Kaasbordje

Diverse kaassoorten / kletsenbrood / druiven / noten / honing

€ 10,75